Záruky pro ojetá vozidla v Královehradeckém kraji

12.08.2013 13:56

Registrace ojetých vozidel v České republice za první pololetí roku 2013 dosáhly počtu zhruba 62 000 vozidel, což je opět o něco méně než za stejné období v roce 2012.
Nicméně nižší kupní síla vede obchodníky s ojetými vozidly k tomu, aby více dohlíželi na kvalitu prodávaných automobilů a zlepšovali své služby zákazníkům.

Současným trendem jsou především záruky na mechanické a elektrické poruchy vozu, které nabízí např. autobazar TROTINA Auto v Královehradeckém kraji. TROTINA Auto ve spolupráci s DEFEND FINANCE má za sebou několikaměsíční zkušenost s nabídkou záruky TROTINA Patron na 12 měsíců. Úspěšnost prodeje 12-měsíční varianty přivedla na svět novou variantu na 24 měsíců, která je pro klienty v nabídce od srpna 2013.

Záruka TROTINA Patron kryje náhlé a nepředvídatelné poruchy vozidla zakoupeného v autobazaru TROTINA Auto po dobu až 24 měsíců nebo 20 000 km na rok.  

V zahraničí jsou záruky pro ojeté vozy běžným artiklem a klient jejich nabídku očekává stejně jako záruku na nový výrobek a také neváhá za záruku připlatit. Zásadním rozdílem totiž je, že záruku neposkytuje výrobce vozidla, nýbrž prodejce vozidla ve spolupráci s pojišťovnou, u které si tuto službu pro své klienty smluvně vyjednal.

 

 

—————

Zpět