Defend Insurance Group zavádí na trh své nejvýhodnější GAP pojištění

12.05.2014 10:39

Společnost Defend Insurance Group, která prostřednictvím svých lokálních poboček Defend Finance v České republice, na Slovensku a v Maďarsku zastává pozici coverholdera pojistitele Lloyd’s of London, právě na jednotlivé trhy zavedla své nejvýhodnější GAP pojištění – DEFEND Gap ECONOMY.

 

DEFEND Gap ECONOMY je klasické pojištění GAP, které poskytuje finanční zabezpečení vozidla až do úrovně jeho pořizovací ceny. Tento produkt se však od svých konkurentů zásadně liší tím, že se zaměřuje na ochranu vozidel v pořizovací hodnotě do 500 000 Kč a adekvátně tomu jsou přizpůsobeny i sazby pojistného.

Za cenu začínající na úrovni nižší než 4 Kč na den, s pojistným krytím do pořizovací ceny vozidla včetně krytí spoluúčasti z havarijního pojištění mají nyní klienti příležitost chránit svůj automobil mnohem levněji a lépe než kdykoliv předtím.

Pavel Vojtek, generální ředitel Defend Insurance Group, řekl: “Jsme rádi, že můžeme díky našemu silnému partnerovi, pojistiteli Lloyd’s of London, reagovat na aktuální situaci na trhu a vyjít vstříc klientům v kategorii rodinných vozů, které se v cenové hladině vozidel do 500.000 Kč především pohybují. Chceme, aby i tato skupina řidičů, pro které může být ztráta vozidla obzvlášť citlivá, mohla svůj automobil chránit kvalitně a zároveň za přístupné ceny.“

Více o DEFEND Gap ECONOMY se můžete dočíst na www.defendinsurance.cz

 

 

 

—————

Zpět