ČSOB Leasing přináší svým klientům Autocentra v Praze - Čakovicích vánoční dárek: možnost získat pojištění mechanických a elektrických poruch vozidla zdarma

16.12.2013 17:19

ČSOB Leasing nabízí ve vlastním Autocentru ojeté osobní a užitkové automobily pocházející převážně z ukončených leasingových a jiných zákaznických smluv s prověřeným původem, kvalitou i cenou. Nově je nyní ke každému vozidlu do 3,5t možné získat pojištění mechanických a elektrických poruch vozidla na dobu až 12 měsíců nebo 20 000 km projezdu, a to ve spolupráci se společností DEFEND FINANCE s.r.o. resp. světovým pojistitelem Lloyd’s of London .

Autocentrum ČSOB Leasing chce touto službou navíc potvrdit známku kvality svých prodávaných ojetých vozidel a poskytnout klientům, pro které je nákup automobilu jedním z nejdůležitějších investičních rozhodnutí, vyšší jistotu ohledně kvality vozů. Autocentrum ČSOB Leasing se zařazením této služby, kterou koncovým klientům poskytuje zcela zdarma, řadí mezi několik málo unikátních autobazarů na českém trhu, které se tak nejen kvalitou nabízených automobilů, ale i rozsahem poskytovaných služeb přibližují nabídce obchodníků s novými vozidly.

Poskytovatelem pojištění mechanických a elektrických poruch pro vozidla Autocentra ČSOB Leasing je společnost DEFEND FINANCE s.r.o. ve spolupráci se světovým pojistitelem Lloyd’s of London.

ČSOB Leasing, a. s. je největší leasingovou společností v ČR. Je 100% dceřinou společností Československé obchodní banky, a. s., členem skupiny ČSOB. Poskytuje finanční služby v oblasti financování osobních, užitkových a nákladních automobilů, strojů, zařízení, technologií a investičních celků. ČSOB Leasing je držitelem certifikátu jakosti podle normy ISO 9001:2008.

Více o nové službě Autocentra ČSOB Leasing naleznete ZDE.

 

 

—————

Zpět