Autobazar EU Automobile nabízí vozy s prodlouženou zárukou až 36 měsíců ve spolupráci s Defend Insurance Group

09.12.2013 08:56

Autobazar EU Automobile patří bezesporu mezi největší a nejvýznamnější obchodníky s ojetými vozidly v regionu jižních Čech, a to nejen kvůli množství nabízených vozidel, ale především díky rozsahu a kvalitě služeb pro zákazníky.

Nabídka financování, havarijního pojištění či povinného ručení se už davno stala standardem všech autobazarů, ale vlastní servisní zázemí, otevírací doba 7 dní v týdnu a záruka na mechanické a elektrické poruchy  - to jsou služby, které najdete jen u těch nejlepších.

EU Automobile nabízí záruky na mechanické a elektrické poruchy vozu již několik let.  Nyní však ve spolupráci s novým poskytovatelem, společností DEFEND INSURANCE GROUP, se od ledna 2014 chystá rozšířit nabídku prodloužených záruk až na 36 měsíců od koupě vozidla, přičemž prvních 12 měsíců záruky poskytuje na většinu automobilů zcela zdarma.

 EU Automobile nabízí osobní, terénní a užitkové vozy všech specifikací do hmotnosti 3,5 t.
„Mezi naše hlavní zákazníky patří drobní živnostíci a fyzické osoby, kteří potřebují svůj vůz každý den. Rychlé a kvalitní vyřízení pojistné události bez dodatečných nákladů je pro naše klienty velice důležité, a proto jsme se rozhodli navázat spolupráci s Defend Insurance Group“, uvedl  Josef Chvojsík, technický ředitel autobazaru.

Prodloužené záruky Defend Car Protect jsou určené pro ojetá vozidla do 3,5 t. Záruku lze uzavřít pro vozidla až do 15 let stáří, které mají najeto max.  250 000 km.
Poruchy motoru, spojky, pohonu čtyř kol, palivové soustavy, řízení včetně posilovače, chladicího systému, převodovky a dalších komponentů jsou kryté dle podmínek jednotlivých pojistných programů Advantage, Comfort a Plus.

 

 

—————

Zpět